Wij werken bij ons in de salon in Noordwijk samen met Cosmetique Totale, de marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden voor definitieve ontharing, (acne) littekens, kalknagels, pigment, couperose, huidverjonging en huidverbetering.

Net als het Ministerie van Volksgezondheid willen wij de kwaliteit van laserbehandelingen waarborgen. Daarom worden alle behandelingen bij ons uitgevoerd door kwaliteit geregistreerde paramedische specialisten met een BIG registratie. Alle Huidtherapeuten hebben de opleiding HBO Huidtherapie voltooid en afgesloten met een beproefd onderzoek. Tevens zijn zij allemaal lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) . Om ervoor te zorgen dat we met de beste huidtherapeuten van Nederland werken, volgen onze huidtherapeuten o.a. maandelijkse trainingen van trainers uit het binnen- en buitenland.

Cosmetique Totale werkt alleen met hoogwaardige medische apparaten en producten die wetenschappelijk zijn bewezen. Al onze lasers hebben het CE en FDA certificaat op de apparatuur en zelfs op de behandeling. We gaan voor veiligheid en effectiviteit, want het gaat wel om uw huid!
Omdat Cosmetique Totale aan alle wettelijke vereisten voldoet kunnen wij ook op doktersvoorschrift werken en worden veel behandeling door de zorgverzekeraars vergoed.

BEHANDELMOGELIJKHEDEN

INTAKE

30 min

De huidtherapeute Juliëtte van Cosmetique Totale werkt bij ons in de praktijk met medische lasers en peelings om directe huidverjonging te realiseren. Met deze behandelmethodes kunnen rimpels, couperose en pigmentvlekken worden verwijderd.

De HBO geschoolde huidtherapeuten zijn kwaliteitsgeregistreerd. Behandelingen in het gelaat worden daarom ook door zorgverzekeraars vergoed.

Ook voor permanent ontharen, huidverstrakking en de behandeling van acne littekens kunt u bij de huidtherapeut terecht.

Wij nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvende intakegesprek om te laten zien wat de huidtherapeut voor u kan betekenen.

-Gratis consult-

 

MEDISCHE DOORBRAAK VOOR HET VERWIJDEREN VAN ACNE LITTEKENS!

Het vervelende van acne is dat in sommige gevallen de acne littekens duidelijk zichtbaar blijven.

Nieuw in de strijd tegen acne littekens is de fractionele RF behandeling van Cosmetique Totale.

De  Fractora werkt anders dan de bestaande lasers. Deze behandelmethode zorgt er enerzijds voor dat er diep in de huid een nieuwe babyhuid wordt aangemaakt  en anderzijds wordt de productie van collageen gestimuleerd. Hierdoor ontstaat een jonge, gladde en elastische huid.

BIG geregistreerde medische specialisten en huidtherapeuten werken met deze nieuwe methode. Naast strenge Amerikaanse FDA keuringen is deze behandeling ook in Nederland erkend. De behandelingen worden daarom ook door zorgverzekeraars vergoed.

Geen acne litteken is hetzelfde, daarom zal een kwaliteitsgeregistreerde specialist uw acne littekens eerst beoordelen. Maak nu een vrijblijvende afspraak, dan weet u direct hoeveel behandelingen u nodig heeft en wat de eventuele kosten daarvoor zijn.

Bel voor een gratis consult t.w.v. €25,- naar 071-3613570

FRATORA, DE NATUURLIJKE VERVANGER VOOR INJECTABLES

De Fractora is nog maar net overgewaaid uit Hollywood en is in Nederland al een ware hype te noemen. Bekende Nederlanders laten de injectable naalden links liggen en kiezen liever voor deze natuurlijke huidverstrakkingsbehandeling. De behandeling is uniek omdat het voor alle huidtypen geschikt is en voor het eerst kunnen ook de rimpels rondom de ogen behandeld worden.

De Fractora maakt diep in de huid nieuwe huidcellen aan en zorgt voor een verhoogde productie van collageen. De huid oogt na 1 behandeling van 30 minuten al veel jonger, vitaler en strakker.

De Fractora maakt, in tegenstelling tot andere methoden (laser/licht), alleen gebruik van radiofrequente energie (RF).  De oppervlakte van de huid wordt daardoor niet beschadigd.  Zonlicht voor of na de behandeling is geen probleem meer en bovendien behoren vervelende herstelperiodes tot de verleden tijd. ‘S ochtends neemt u een behandeling en ’s avonds mag u uw make-up al weer op. Dat is wel zo fijn als u nog ergens naar toe wilt en mooi voor de dag wilt komen!

Klinische onderzoeken wijzen zeer goede resultaten aan voor alle huidtypen. Vooraanstaande dermatologen en esthetische artsen spreken lovend over de Fractora. Door al zijn unieke eigenschappen wordt het innovatieve apparaat ook wel “de medische doorbraak” op het gebied van huidverbetering en huidverstrakking genoemd.


PIGMENT VLEKKEN VERWIJDEREN, VEILIG EN EFFECTIEF.

De Elos is een veilige, niet-invasieve behandeling. De techniek combineert bipolaire radiofrequentie (RF) met een licht/laser. Met elke puls verbetert de textuur en de teint van de huid. Pigmentvlekken, zonbeschadigingen en ook couperose zullen verminderen. Na een behandeling zal de huid er veel gladder, gezonder en jonger uit zien.

SNEL EN VEILIG VERLOST VAN COUPEROSE BIJ DE HUIDTHERAPEUT

Couperose laseren is de perfecte behandeling om af te rekenen met een onrustige, rode huid en gesprongen vaatjes. Na een couperose behandeling ziet uw huid er veel gezonder en jeugdiger uit. Uw huidskleur is egaler omdat de rode vlekken, opvallende rode vaatjes en zelfs ook de pigmentvlekken zijn verdwenen.

Het laseren van couperose wordt ingezet bij mannen en vrouwen met verschillende vaatafwijkingen. Couperose verwijderen is mogelijk als er op het gezicht en/of decolleté rode vlekken en kleine vaatjes of gesprongen vaatjes zichtbaar zijn. De behandeling is tevens geschikt voor Rosacea, een vorm van acne gecombineerd met een rode huid en gesprongen vaatjes.

In het gezicht of op het lichaam kunnen er ook spinnetjes “spider naevi” of “teleangiëctasieën” zichtbaar zijn, ontstaan door de zon of met de leeftijd. Deze vaatjes zijn ook makkelijk te verwijderen met een couperose behandeling.

Bij ons worden de laserbehandelingen altijd uitgevoerd door de kwaliteitgeregistreerde huidtherapeuten van Cosmetique Totale. De huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het laseren van couperose en erkend door alle zorgverzekeraars.  Wilt u ook snel verlost zijn van uw couperose? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult bij de huidtherapeut bij ons in de salon. 

CHEMISCHE PEELING

worden voor verschillende indicaties ingezet, bijvoorbeeld bij pigmentproblemen, huidveroudering, acne en acnelittekens. De peelings die gebruikt worden, zijn de TCA peeling, AHA peeling en Jessner peeling. Ze bestaan uit verschillende ingrediënten en zuren, waardoor elke peeling een specifiek huidprobleem aanpakt. De medische peelings mogen alleen uitgevoerd worden door ervaren artsen of huidtherapeuten.

TCA HUID PEELING | FIJNE LIJNTJES EN HUIDVERBETERING

Voor mensen die zichtbare huidverbetering willen, maar ook een korte herstelperiode wensen, is een TCA huid peeling een optie. De TCA peeling bestaat uit TriCloorAzijnzuur in combinatie met salicylzuur, Phenol en stamcellen. De ingrediënten zorgen voor een diepe exfoliatie van de huid, waardoor huidoneffenheden verminderen. Deze TCA peeling is geschikt voor elk huidtype en kan indicaties zoals rimpels, grove poriën, acnelittekens en pigmentatie verbeteren. De huid voelt gladder en frisser aan en de peeling geeft een mooie egalisatie van het huidoppervlak.

AHA HUID PEELING | ACTIEVE ACNE EN EEN ONZUIVERE HUID

Voor actieve acne en een onzuivere huid kan een glycolzuur peeling of AHA peeling toegepast worden. Deze chemische huid peeling maakt de bovenste huidlaag dunner, waardoor talg minder snel achterblijft en een huidverstopping geen kans maakt. Voor een diepere werking en meer resultaat kan er gekozen worden voor de Jessner peeling. Deze diepe peeling is specifiek geschikt voor alle vormen van acne. Dit door de verschillende zuren die stuk voor stuk een positief effect hebben op de ontstekingen. Salicylzuur en Resorcinezuur hebben een remmende werking op de talgproductie en pakken de P. Acnes bacterie (acnebacterie) aan. Op deze manier zorgt de diepe peeling ervoor dat er minder snel nieuwe ontstekingen of onzuiverheden ontstaan.

CHEMISCHE PEELING | ACNELITTEKENS

Voor de acnelittekens kan er, naast de fractora, ook een TCA peeling toegepast worden. Het zuur weekt het bovenste laagje van de huid af en hierdoor wordt celvernieuwing in de bovenste huidlaag gestimuleerd. Rode plekjes verdwijnen, de huid wordt egaler en de structuur verbetert. Voor actieve acne is de Jessner peeling of een AHA peeling (Glycolzuurpeeling) de beste oplossing.

KOSTEN CHEMISCHE PEELING?

Een diepe peeling, uitgevoerd door een gekwalificeerde medisch specialist is er al vanaf €75,- per behandeling. Wat veel mensen niet weten, is dat de behandeling wordt vergoed door zorgverzekeraars. Om recht te hebben op de vergoeding is een verwijzing van arts of dermatoloog in de meeste gevallen nodig.

laserbehandeling Noordwijk

 

Heel blij met mijn PMU Hairstrokes

Michelle Melsert heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld — *****5 sterren

Gister samen met mijn vriendin onze 

wenk-
brauwen laten doen door Sabrina (Hairstrokes).
Ik voelde mij meteen op mijn gemak en Sabrina
neemt echt de tijd ervoor om het goed te doen.
Ben er heel blij mee en raad het iedereen
zeker aan!

Je mag altijd even langskomen

Germaine Luschen heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld — *****5 sterren

Ik ben enorm tevreden. Je wordt super goed geholpen! Als er iets is (bijvoorbeeld: je hebt/had acne en dan krijg je na een tijdje toch opeens weer een onrustigere huid), mag je ook meteen even langs komen en wordt de tijd voor je genomen om te kijken of en wat je het beste kunt gaan gebruiken voor je gezicht. Er hangt een fijne/huiselijke sfeer, waar je je gelijk op je gemak voelt. Zeker een aanrader!

Voelt als thuiskomen als je binnenstapt

Tine van der Wiel heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld —***** 5 sterren

Professioneel, gezellig en relaxen, kortom TOP.

Tijd vliegt voorbij

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

 

Salon Lisserbroek

Sense 4 Beauty & Feet

Lisserdijk 491

2165 AH Lisserbroek

 

Contactgegevens

AnbosHome

Facebook lichtpaars

×